Logo mobilsida999

SmartaSkydd har tjänsterna för att DNA-märka ditt företags stöldbegärliga saker

Många företag har dyrbar utrustning som riskerar att stjälas. Förvaring av elektronik, material, verktyg och maskiner sker både i fordon, containers och lokaler vilket i vissa fall gör det enkelt och tämligen riskfritt för de kriminella att planera och utföra stölder. De vet helt enkelt att väktarbolag och polis inte hinner fram i tid. Märk-DNA från SmartWater ger företaget en fördel då de stöldmärkta objekten förblir spårbara. De kriminella fruktar just att kunna kopplas till brott och undviker därför märkta objekt.

Märk-DNA är enkelt att hantera, alla typer av ytor och objekt kan stöldmärkas. Applicering sker enkelt genom att man penslar på vätskan på objekten varpå SmartWater med sin unika kod härdar/torkar fast på objekten. Märkningen är mycket svår att se och ännu svårare att avlägsna från det märkta objektet. Det behövs bara 1/4 mm av märkningen för att identifiera den unika koden i en laboratorieanalys. Vi tillsätter även mikropunkter som standard vilket ger polisen möjlighet att identifiera koden med ett handhållet mikroskop. Kombinationen av att märkningen är så enkel att utföra på flera olika punkter per objekt och att den inte syns skapar en osäkerhet och risk för de kriminella. Det är helt enkelt inte värt risken att stjäla objekt märkta med SmartWater och man tar också en risk om man säljer vidare något som fortfarande kan vara stöldskyddsmärkt.
Märk-DNA är ett mycket kostnadseffektivt och enkelt sätt att skydda sina stöldbegärliga saker och bidrar starkt till att reducera inbrott och stölder.

Fri rådgivning

Kontakta  oss för fri rådgivning och om du vill veta mer om våra tjänster och produkter för företag genom att antingen maila till oss på info@smartaskydd.se eller genom att använda formuläret nedan.

Märk-DNA 100+ med uv-lampa

1 495 kr
Slutsåld

Märk-DNA 400+ med uv-lampa

3 995 kr
Slutsåld