Logo mobilsida

Dantracker spårsändare

Ord. pris: 
2 495 kr
Rea:
2 449 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
SGIA100
Du sparar: 
46 kr (2%)
Antal:
Spårsändare / Tracker i unik design

Ingen installation krävs!
Upp till 15 års batteritid
Spåra via din smartphone eller dator

Två varianter
Dantracker IA = Spårsändare med integrerad antenn
Dantracker SPY = Spårsändare med integrerad antenn och stark magnet

Dantracker GPS spårsändare, från Dantracker, är en helt ny typ av spårsändare som gör det enklare än någonsin för dig att hålla reda på ditt fordon. Dantrackern behöver ingen installation annat än att du placerar den på lämpligt ställe på din ATV, Quad, Båt, Bil, Vattenskoter eller MC.

GPS Trackern har flera olika inställningar och kan enkelt programmeras via din dator eller smartphone att sända sin position vid olika tidpunkter eller om den till exempel lämnar garaget eller parkeringsplatsen.

Dantracker GPS spårsändare har olika program beroende på användningsområde:

Standardläge
Spårsändaren är i viloläge och drar i princip inget batteri alls. När trackern känner av att den är i rörelse aktiveras sändaren och när den har slutat röra sig får du en spårsignal 5 minuter efter den stannat.
Spårsändaren kommer också att skicka en spårsignal med 48 timmars mellanrum och uppdatera sin position oavsett om den rör sig eller inte.
Med Sleep Mode aktiverat håller batteriet på Dan Trackern ca 15 år om man räknar med att fordonet flyttas 4 gånger per dag.

Geo fence
Innebär att man sätter fysisk gräns rund objektet och om objektet lämnar denna zon så får man ett meddelande via mail som varnar dig som ägare. Man kan välja en radie rund objektet på 300m, 500m eller 1000m. Geofence innebär i praktiken att trackern även är i Live Mode då den kommer att sända var 5 minut för att hålla koll på om objektet lämnar zonen. Geofence innebär ökad batteriförbrukning, om den flyttas.

Aktivt läge
Spårsändaren uppdaterar sin position var femte minut så länge den rör på sig. Den skickar också en signal fem minuter efter den stannat på ett ställe.

Har du GPSen i aktivt läge drar detta mer batteri eftersom den skickar en signal var femte minut som den rör på sig. Detta kommer förkorta livslängden på Dantrackern.

OBS! Tänk på att fordonet inte på något sätt får märkas så det framgår att fordonet har utrustats med spårsändare (enligt SSF Norm 1073)! 

Abonnemang
Dantrackers GPS kräver att du registrerar dig för ett abonnemang, detta görs i samband med att du startar GPS Sändaren första gången och det gör du på Dantracker.com. Abonnemanget kostar från 40:-/månad (beroende på längden på abonnemanget). Abonnemanget har ingen bindningstid och du kan välja att sluta betala när du vill. När du slutar betala så slutar däremot Dantracker sändaren att sända sin signal och den stänger då av sig.
 
AbonnemangPris inkl momsca pris / månad
Startavgift0 kr
Första månaden0 kr0 kr
1 månad60 kr60 kr
6 månader342 kr57 kr
12 månader648 kr54 kr
24 månader1224 kr51 kr
36 månader1728 kr48 kr
60 månader2400 kr40 kr

Läs mer om produkten